Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger scoren in Google resultaten met SEO.

Wordt beter gevonden in Google door potentiële klanten met onze bewezen SEO-aanpak.

Vindbaarheid Google verbeteren

SEO zoekmachine optimalisatie door onze professionals

Iedereen wil graag beter gevonden worden in Google. Het vergt dus de nodige kennis van SEO én tijd om in de resultaten van Google te stijgen. Gelukkig weten onze SEO-specialisten van de hoed én de rand om jouw website SEO-vriendelijk te maken én te laten scoren in Google.

Google bepaalt aan de hand van 3 thema’s de relevantie van jouw website: Content, SEO-vriendelijke techniek en Autoriteit. In totaal gaat het om meer dan 200 factoren welke de positie van jouw website in Google bepalen.

Dankzij relevante content en slimme technieken maken we jouw website krachtiger dan ooit. Google zal je belonen met een top positie.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek van 20 minuten.

Ben je benieuwd naar jouw kansen in Google? Plan een gratis adviesgesprek met onze online specialist. We weten zeker dat je alleen dan al wegloopt met winst.

Roderick

Online marketeer

050 8080 188

Gratis adviesgesprek plannen van 20 minuten.

Kennismaken

Laser-focus strategie

Met onze bewezen strategie maken we jouw website super relevant én technisch tiptop in orde. Daarmee behaal jij het beste resultaat in Google.

Volledig inzicht

Tijdens de intake brengen we jouw kansen in kaart en bepalen we een goede strategie. Gedurende het project monitoren we alle belangrijke zoektermen en variabelen om het resultaat te meten.

Continue optimalisatie

We gaan tot het uiterste om jouw website te laten stijgen in Google. Wekelijks gaan we aan de slag met website optimalisatie, relevante content, SEO-pagina’s en veel meer. Zo haal jij het onderste uit de kan.

Eerlijk advies

Vooraf beloven wij geen gouden bergen. In plaats daarvan kijken we samen kritisch naar jouw case en doelen om te bepalen wat haalbaar is. Eerlijk advies met oog voor jouw resultaat.

Eén vaste specialist

Je krijgt één vaste online marketeer toegewezen. Dat zorgt voor meer gevoel voor jouw business en fijner samenwerken met korte lijntjes. Alles om jouw doelen te behalen.

Lang leve flexibiliteit

Bij ons vind je geen vaste contracten of addertjes. Je kunt daarom maandelijks opzeggen als je wilt stoppen. Uiteraard belonen wij op zijn beurt ook een langere samenwerking.

Hoger in Google komen

Relevante content door de kracht van AI en creativiteit.

Ze zeggen wel ‘content is king’. En dan vooral relevante content. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om de beste SEO-teksten te schrijven.

Met behulp van Artificial Intelligence brengen we in kaart wat de overeenkomsten zijn van topresultaten in Google voor een bepaalde zoekterm. Met deze informatie op zak gaat onze tekstschrijver aan de slag om jouw content vollediger, sterker en SEO-vriendelijk te schrijven. Dit noemen ze ook wel de Skyscraper techniek. En dat is niet alleen fijn om te lezen door Google, maar ook door jouw bezoekers!

Onze werkwijze

Zó gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie

Door onze jarenlange ervaring en doelgerichte aanpak weten we voor al onze klanten een mooie ROI te behalen. Uitgebreid onderzoek, voorbereiding, monitoring en bijsturen is hierbij essentieel. Dit is onze werkwijze:

1. Intake

Heb je interesse om met SEO aan de slag te gaan? We nemen contact met jou op om jouw doelen te bespreken en meer te weten te komen over jouw business en markt.

2. Onderzoek & Strategie

Met een globale kijk op jouw doelen en business doen we verkennend onderzoek. We nemen jouw website onder de loep om te ontdekken waar winst te behalen valt op het gebied van content, techniek en autoriteit. Uiteraard doen we ook een zoekwoorden analyse om belangrijke zoektermen te ontdekken en je huidige rankings te bepalen.

Op basis van alle verzamelde data bepalen we een SEO-strategie die perfect past bij jou. Deze strategie en onze ideeën voor content bespreken we met jouw team. Ook enthousiast? Dan maken we een gedeeld projectboard klaar met een planning en takenlijst.

3. Statistieken inrichten

Meten is weten. Daarom richten we bij de start van het project alle benodigde tools in om de voortgang, KPI’s en ROI in de gaten te houden. Denk aan Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager en diverse ranktracking tools.

4. Website fundament optimalisatie

Doorgaans starten we direct met het optimaliseren van de website. Zo maken we het fundament van de website klaar om te scoren in Google. Onze specialist heeft een heel arsenaal aan tricks en slimme technieken in huis om de vindbaarheid te verhogen. Zo verbeteren we de websitestructuur, interne links, het juiste gebruik van H1, H2 en meer. Ook kijken we uitgebreid naar techniek, denk aan snelheid en mobiel-vriendelijkheid. Hiervoor bieden we o.a. een adviesrapport met aanbevelingen.

5. Wekelijks bestaande content optimaliseren

Bestaande pagina’s, teksten en foto’s op de website optimaliseren we. Denk aan het toevoegen van paragrafen, afbeeldingen met de juiste tags en meer. Zo maken we bestaande content SEO-vriendelijk mét oog voor conversie en gebruiksvriendelijkheid.

6. Wekelijks nieuwe content creëren

Relevante content is essentieel om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Onze online marketeers creëren wekelijks relevante content: SEO-vriendelijke teksten, afbeeldingen, veelgestelde vragen secties en meer. Dit doen we volgens de geprezen Skyscraper techniek. Zo maken we super-relevante én complete content dat goed scoort in Google.

7. Maandelijkse rapportages

Elke maand ontvang je van ons een uitgebreide rapportage waarin we de voortgang delen van jouw SEO-optimalisatie. We zijn transparant in wat we voor je doen en laten zien wat onze werkzaamheden jou opleveren in de vorm van verkeer en conversie.

Klaar om met jouw website bovenaan in Google te komen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe wij jou kunnen helpen naar succes.

hallo@bettercampaign.nl

050 8080 188

Plan een vrijblijvend gesprek

Vindbaarheid verbeteren

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google.

Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, optimaliseren van de websitetechniek en linkbuilding. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van je website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoekthema’s zullen stijgen en dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.


Het behalen van organische topposities is keihard werken

We hoeven je niet uit te leggen dat meer en meer mensen online via Google zoeken naar producten die ze willen kopen en diensten die ze willen afnemen. Waarschijnlijk was je op zoek naar een online marketing bureau in Nederland die zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten aanbiedt en vond je ons via een toppositie in Google voor een relevante zoekterm. Als je producten of diensten wilt verkopen op het internet is het belangrijk dat je een toppositie in de zoekresultaten van Google weet te bemachtigen.

Wist je bijvoorbeeld dat:

 • 90% van de online zoekers alleen op de eerste pagina kijken
 • 75% van de online zoekers alleen naar de eerste 5 resultaten kijken
 • 40% van al het organisch verkeer naar het eerste zoekresultaat gaat

Welke factoren hebben invloed op je online vindbaarheid?

Er zijn diverse factoren die invloed hebben op je online vindbaarheid.

Onder andere:

 • Bezoekers die rechtstreeks je website bezoeken
 • De tijd dat een bezoeker op je website blijft (hoe langer, hoe beter)
 • Het aantal pagina’s dat per bezoek wordt bekeken (hoe meer, hoe beter)
 • Bounce rate: Bezoekers die je website direct weer verlaat
 • De hoeveelheid andere websites die naar jouw website verwijzen (hoe meer, hoe beter)
 • De lengte van je websiteteksten (zijn de teksten prettig om te lezen?)
 • Is je website beveiligd met een SSL-certificaat
 • Is de dichtheid van je focus keyword juist?

Ook véél beter vindbaar worden in Google via onze bewezen strategie?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe wij jou kunnen helpen naar succes.

hallo@bettercampaign.nl

050 8080 188

Plan een vrijblijvend gesprek

Scroll naar boven