Conversie optimalisatie (CRO)

Meer leads en sales uit nieuwe en bestaande websitebezoekers.

Haal met conversie optimalisatie het maximale uit jouw websitebezoekers. Wij helpen je met de strategie naar succes.

Conversie optimalisatie

CRO zorgt ervoor dat je meer conversies behaalt.

Heb je voldoende websitebezoekers, maar krijg je weinig aanvragen of sales? Conversie optimalisatie (CRO) helpt om het proces tussen bezoek en conversie te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je het maximale uit je bezoekers haalt.

Wij brengen jouw kansen en de customer journey in kaart, optimaliseren je website en maken jouw salesfunnel onweerstaanbaar voor bezoekers.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek van 20 minuten.

Ben je benieuwd naar wat conversie optimalisatie jou kan opleveren? Plan een gratis adviesgesprek met onze online specialist. We weten zeker dat je alleen dan al wegloopt met winst.

Roderick

Online specialist

050 8080 188

Gratis adviesgesprek plannen van 20 minuten.

Kennismaken

Conversie piramide

Aan de slag met conversie optimalisatie

CRO is de methode waarbij data gebruikt wordt om het resultaat van een website te verbeteren. CRO kan gebruikt worden om iedere, voor jou belangrijke metric (KPI), op de website te verbeteren.

Onze CRO-specialist onderzoekt wat bezoekers van jouw website willen, verwachten en waar ze naar op zoek zijn. Dit gehele proces brengen we in kaart en zorgen dat de website hier naadloos op inspeelt.

Dat kan betekenen dat een call-to-action aangescherpt moet worden, maar het kan ook betekenen dat een website hergestructureerd moet worden, bijvoorbeeld omdat het niet duidelijk is voor bezoekers waar ze naartoe moeten om hun informatie te halen. Of dat het bezoekers niet duidelijk is waarom ze een product zouden aanschaffen, omdat het een ingewikkeld product is waar meer informatie voor nodig is.

Klaar om Google Ads naar de volgende stap te tillen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe wij jou kunnen helpen naar succes.

hallo@bettercampaign.nl

050 8080 188

Plan een vrijblijvend gesprek

Hoe werkt conversie optimalisatie precies?

De conversie optimalisatie piramide is zo opgebouwd dat je start van onder naar boven. Elke trede is een obstakel die jouw bezoeker kan ervaren op zijn weg naar conversie binnen je website of webshop. Zodoende heeft het geen enkele nut om tijd, geld en energie te besteden aan alles daarboven zolang de meest primaire obstakels niet zijn verholpen.


Voor wie is conversie-optimalisatie?

Wil je ook de conversie van jouw website of webshop verhogen? Dat kan, maar conversie-optimalisatie start vanaf ongeveer 300 conversies per maand. Bij een lager aantal heeft testen vrijwel geen zin, omdat de test dan niet significant wordt. Dit betekent dat de test niet bewezen heeft dat variant A of variant B heeft gewonnen.

Heeft jouw website of webshop meer dan 300 conversies per maand? Dan is conversie-optimalisatie voor jou zeker een kans. Een conversie kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de doelen van jouw website. Wil je dat mensen zich gaan inschrijven voor een activiteit? Of verkoop je producten? Zo zijn er nog tal van conversie-voorbeelden.

Klaar om jouw website naar het volgende niveau te tillen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe wij jou kunnen helpen naar succes.

hallo@bettercampaign.nl

050 8080 188

Plan een vrijblijvend gesprek

Scroll naar boven