Website laten maken

Een prachtige website op maat met focus op meer conversie en sales.

Maak indruk online met een professionele website op maat. Ontworpen voor jouw merk, passend bij jouw doelgroep en met focus op conversie en sales.

Bettercampaign Webdesign header
Bettercampaign Webdesign header

Website ontwikkeling

Maak van je website een ware lead machine.

Hoe maak je indruk met je bedrijf in een overvol online landschap? Het hebben van een website is allang niet meer voldoende om klanten te overtuigen. Daar is toch echt meer voor nodig!

Wij helpen je met het ontwikkelen van een ijzersterke website waarmee je indruk maakt. Met een sterke online strategie als fundament, ontwikkelen we een website die perfect inspeelt op de behoeften van je doelgroep. We zorgen ook voor optimale condities voor betere vindbaarheid in Google!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek van 20 minuten.

Ben je benieuwd naar hoe we jouw website bijzonder kunnen maken? Plan een gratis adviesgesprek met onze online specialist. We weten zeker dat je alleen dan al wegloopt met winst.

Roderick

Online marketeer

050 8080 188

Gratis adviesgesprek plannen van 20 minuten.

Kennismaken

Portfolio

Laat je inspireren door een aantal van onze websites.

Zo gaan wij te werk

Stel, je wilt door ons een WordPress website laten maken. Wat kun je dan verwachten? Dit zijn de stappen die we doorlopen om jouw website perfect te maken.

01

Strategie

Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, KPI’s en persona’s in de kickoff meeting.

02

Ontwerp & Ontwikkeling

We maken eerst conceptontwerpen voor de website en doen een voorstel voor de structuur die werkt voor vindbaarheid én bezoekers. Akkoord? Dan starten we met de ontwikkeling.

03

Testen

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. De content kan bovendien gevuld worden.

04

Oplevering

Klaar voor lancering? We zetten de website live én stellen alle benodigde tools in om data te verzamelen. Ook geven we je een training om zelf je website te kunnen onderhouden.

Klaar om je bedrijf naar de volgende stap te tillen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe wij jou kunnen helpen naar succes.

hallo@bettercampaign.nl

050 8080 188

Plan een vrijblijvend gesprek

WordPress website laten maken

De beste én gebruiksvriendelijkste techniek.

Online zichtbaar zijn is essentieel voor bedrijven, maar hoe zorg je ervoor dat dit ook iets oplevert? Je wilt tenslotte niet alleen vindbaar zijn, maar ook dat website bezoekers contact opnemen.

Wij ontwikkelen professionele websites op maat, passend voor jouw bedrijf en publiek. Hierbij houden we rekening met slimme technieken om conversie én vindbaarheid optimaal te maken. Zo maken we van jouw website een ware leadmachine.

 • Een professionele website waarmee je indruk maakt;
 • Ingericht voor optimale conversie, meer leads en sales;
 • Beter vindbaar dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO);
 • Vergroot het onderscheidend vermogen van je merk;
 • Een website ontwerp op maat, uniek voor jouw bedrijf;
 • Responsive ontwerp, dus perfect op alle devices;
 • 100% toewijding en support bij oplevering.

Wil jij ook een professionele website laten maken en meer uit je online business halen? Laat een bericht achter voor een vrijblijvende kennismaking.

Veel gestelde vragen

Alles over een website laten maken

Waarom een WordPress website? (en niet een ander CMS)

Waarom een WordPress website laten maken? (en niet een ander CMS)

Er zijn verschrikkelijk veel systemen om websites mee te maken. Voor hobbyisten en freelancers kan een eenvoudige website builder, zoals Wix of SquareSpace. Multinationals en overheden willen regelmatig een maatwerksysteem. Dat is tot in detail ontwikkeld voor één partij (en daardoor ook behoorlijk kostbaar om te ontwikkelen en updaten). Ambitieuze ondernemers en marketeers in het mkb laten vaak een WordPress website maken. Dit content management systeem (CMS) wordt inmiddels door bijna een derde van alle (!) websites ter wereld gebruikt. Omdat WordPress zo veel wordt gebruikt, hoef je niet bang te zijn dat de ondersteuning ervoor stopt. Met andere woorden: Als je over een paar jaar een nieuw design wilt of andere functionaliteiten aan je site wilt toevoegen, dan kun je gewoon gebruik blijven maken van WordPress. Je zit ook niet vast aan één bepaalde webdesigner. Lang leve vrijheid!

Wat bedoelen we met een ‘professionele website’?

Wat bedoelen we met een ‘professionele website laten maken’?

Je kunt ook studenten inhuren om een website te laten maken. Of je neefje die ‘handig is met computers’. Wellicht heb je zelf geprobeerd om een website te bouwen! Er is online veel te vinden over websites bouwen, maar met een zelfgemaakte of door studenten gemaakte website loop je als ambitieus bedrijf al snel tegen problemen aan. Bijvoorbeeld:

 • de website laadt erg langzaam, dit jaagt bezoekers weg;
 • een plug-in loopt vast, je weet niet hoe je het oplost;
 • op de desktop ziet de site er mooi uit, maar op je smartphone…;
 • de site lijkt wel erg op andere sites;
 • de geplande levertijd wordt niet gehaald (want tja… tentamens).

Je ‘gratis website’ of je ‘website voor slechts 199 euro’ kost je zo indirect een heleboel omzet. Maak zelf de rekensom maar eens hoeveel een misgelopen klant je kost. Met een professionele website bedoelen we dan ook een site die is gemaakt door professionals. Door een bedrijf dat al 5 jaar iedere dag bezig is met het ontwikkelen van websites en daardoor de best practices én nieuwste tricks kent.

Scroll naar boven